GROUP ASEKURA


Leopoldlaan 85 9300 Aalst
053 78 74 75 Klik om te bellen

Over GROUP ASEKURA

Bij Group Asekura helpen wij gezinnen, ondernemingen en vrije beroepen bij het vinden van de meest gepaste verzekering. Je eigen persoonlijke adviseur denkt met je mee en vergelijkt de producten en tarieven bij verschillende maatschappijen. Zo ben je altijd zeker van het beste voorstel. Ook bij een schade kan je op ons rekenen. Wij staan aan jouw zijde, om alles tot een goed eind te brengen.

Elk dag opnieuw helpen wij zelfstandige ondernemers en hun bedrijf. We schatten de specifieke risico’s in die je loopt als ondernemer. Of je nu investeert in gebouwen, machines en stock. Of in mensen en bedrijfswagens, of je producten of diensten levert. Of je bent actief in de bouwsector. Voor elke activiteit begeleiden wij jou naar de meest optimale bescherming. Op die manier kan jij je als ondernemer ten volle concentreren op je klantenservice en de groei die je wenst te realiseren.
Voor onze zelfstandigen en hun ondernemingen werken we nauw samen met de accountant. We gaan samen opzoek naar de meest fiscaal optimale manier om een aanvullend pensioen op te bouwen. Met onze E-gor tool, kan je de situatie op de voet volgen en weet je perfect op elk moment waar je aan toe bent.
We nemen de tijd om u persoonlijk te begeleiden en te adviseren. Op basis van een doorgedreven analyse stellen wij jou de juiste oplossingen voor? Je krijgt hierbij advies op maat door ons vertrouwd team van gepassioneerde en ervaren medewerkers die voortdurend bijgeschoold worden. Kom op de koffie voor een goed gesprek, of plan een Teams meeting in.

GROUP ASEKURA in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Soorten verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekeringen
Autoverzekeringen
Inboedel en opstalverzekeringen
Levensverzekeringen
Rechtsbijstandverzekeringen
Speciale verzekeringen

Onze locatie

Logo GROUP ASEKURA

GROUP ASEKURA

GROUP ASEKURA


Leopoldlaan 85 9300 Aalst
053 78 74 75 Klik om te bellen