Van Hoof & Schruers Nv


Ringlaan 2 3900 Overpelt
011 36 21 21 Klik om te bellen

Over Van Hoof & Schruers Nv

VHS Verzekeringen is ontstaan uit de fusie in 1995 van twee Noord Limburgse makelaars, Van Hoof Verzekeringen ( gesticht in 1960 ) en Ariane Verzekeringen ( gesticht in 1987 ). Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende makelaar voor alle bedrijven in heel Limburg en met een sterke plaatselijke portefeuille voor particulieren. Vanaf 2002 wordt het kantoor geleid door Chris Schruers en Marc Maas, wat voor een hernieuwde dynamiek zorgde.

Op enkele jaren tijd volgden drie overnames, Interfidesko uit Zonhoven, Leon Claes uit Lummen en Inveras uit Hasselt. Door de focus altijd op de klant te behouden, ontstaat er een jarenlange vertrouwensrelatie die zich perfect in de slogan "Uw partner in zekerheid" vertaalt.  Met de nieuwbouw in Zonhoven hebben wij een nieuwe stap gezet in de verdere uitbouw van ons kantoor. Ons kantoor te Overpelt blijft natuurlijk voor de klanten van Noord-Limburg ter beschikking.

In september 2014 hebben we bovendien een vergaand samenwerkingskakkoord afgesloten met Sofim en worden we hun aansprekingspunt voor verzekeringen. Eind 2014 werden nog 2 overnames aan het rijtje toegevoegd, dML – Noord en LVK in Houthalen. Het kantoor telt ondertussen 42 medewerkers.

 

Van Hoof & Schruers Nv in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Soorten verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekeringen
Autoverzekeringen
Inboedel en opstalverzekeringen
Levensverzekeringen
Rechtsbijstandverzekeringen

Onze locatie

Logo Van Hoof & Schruers Nv

Van Hoof & Schruers Nv

Van Hoof & Schruers Nv


Ringlaan 2 3900 Overpelt
011 36 21 21 Klik om te bellen